Pāriet uz galveno saturu

Līga līgo




Bibliotēkā no 22. jūnija līdz 31. jūlijam(un noteikti ilgāk) apskatāma gleznu izstāde "Līga līgo". Gleznu autore ir pilsrundāliešiem zināma - ļoti radoša personība, kura ikdienā strādā Rundāles pils muzejā, brīvajā laikā šuj un pāršuj dažādus apģērbus. Taču viņas kaislība ir gleznošana. Tā ir Līga Žukauska. Izstāde izlikta ciklā "Pa draugam" un jau 46 pēc kārtas. Izstādi varat apskatīties tikai bibliotēkas darba laikā. 

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Mazā pūčulēna skola 2

  Pilsrundāles bibliotēka piedalās lasīšanas veicināšanas programmā "Grāmatu starts" un meklē dalībniekus Mazā pūčulēna skolai 2. 👐Aicinām ģimenes, kurās aug 3 līdz 4 gadus veci bērni, pieteikties nodarbību ciklam „MAZĀ PŪČULĒNA SKOLA” personīgi, zvanot vai rakstot uz WhatsApp 29872017.  Jāpiesakās līdz 17. jūnijam!!  Pēc pieteikšanās izveidosim WhatsApp grupu, lai varam vienoties par dienu un laiku. 💩Skoliņas laikā, no 1. jūlija līdz 19. jūlijam , ir paredzētas 4 nodarbības , kuru laikā bērni iepazīs bibliotēku, grāmatu pasauli, kā arī varēs darboties izzinošās un attīstošās nodarbībās. Skoliņas beigās būs izlaidums ar vienreizējām dāvanām no atbalstītājiem. 💖Programmas īstenotāji ir Latvijas Nacionālās bibliotēkās Bērnu literatūras centrs. Lasīšanas veicināšanas programma “Grāmatu starts” Latvijas bibliotēkās notiek ar LNB Atbalsta biedrības ziedotāju, pašvaldību, Ziedot.lv un LR Kultūras ministrijas atbalstu. Programmas veiksmīgai norisei Pilsrundāles bibliotēkai finans

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.