Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: aprīlis 27, 2014

Humorīgā pēcpusdiena

Pūt un palaid-4! pagāja lustīgā gaisotnē. Tika stāstītas anekdotes, bet visvairāk dzīvesstāsti par rundāliešiem, kuri bijuši gana asprātīgi. Nu, piemēram, kāds vīrs savu sievu saucis par Mazo begemotiņu. Reiz vīrs tā kārtīgi nodzēris dienas 4 un pārradies mājās, bet tur dusmīgais begemotiņš nerunā. Vīrs piezvana ātrajai palīdzībai un saka, ka sieva vairs nerunā, lai brauc šurp. Pēc laika zvana pie durvīm. Vīrs sūta sievu, lai ver taču vaļā. Šī atver, bet tur ārsts baltā halātā! Tā un tā, jūs saucāt? Kas par traci sākās-sieva uz vīru bļauj, bet vīrs saka paldies par šo terapiju, sak, redz, kā baltais halāts dara brīnumus! Taču par viltus izsaukumu Begemotiņa vīrs šķīrās no 10 rubļiem.

Nāc, nu!

Vecmāmiņa jautā Jānītim: -Vai tu proti lasīt? -Protu gan, vecmāmiņ! -Un ko tu šodien lasīji? -Zemenes, vecmāmiņ, zemenes. /no M.Rungulis "Pēterītis un Anniņa"/ Tas ievadam, jo aicinu jūs uz ikgadējo smieklu vakaru bibliotēkā. Nāciet, pasmiesimies par sevi un citiem pozitīvā un ierastā vidē.

Atskats uz Bibliotēku nedēļu

Bibliotēku nedēļa pagājusi. Vai maz kāds pamanīja, ka tāda bija? Ka tai bija nosaukums "Informēts un vesels"? Tas jau nieks, bet man prieks, ka tieši šīs nedēļas, pirmajā darba dienā, Pilsrundālē atklāja jauno "Velgas aptieku"!!! Man tā bija darbīga, lasītājiem mierīga un ar maziem, jaukiem momentiem pilna.Te daži Rainers uztaisīja draugu manam Lieldienu zaķim, PALDIES!!!!  Kāds nogura pavasara saulē:)