Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: novembris 26, 2017

Ziemassvētku darbnīca

Kaut sniega nav, tomēr Ziemassvētku dāvanas jāsāk gādāt un maza kartīte ar vēlējumu pie katras lieti noderēs. Tāpēc b-ba "Rūentāle" aicina lielus un mazus interesentus 6.decembrī uz Pilsrundāles bibliotēku plkst. 16.00, kur mākslinieces Lauras Ikertes vadībā veidosim kartītes akvareļtehnikā. Ja vēlaties, tad paņemiet līdzi savas šķēres, otas, lentas, spīguļus utt. Tas gadījumā, ja vēlēsieties izveidot kaut ko citu. Vietu skaits ir ierobežots (paši ziniet, cik mums tur šauri), tāpēc, piesakieties pa t. 29872017 vai FB. Darbošanos atbalsta Rundāles novada dome un tā ir pēdējā nodarbība projektā "Veselam garam, zaļai domāšanai un priecīgam prātam".

Pa draugam 25

Pilsrundāles bibliotēkā apskatāma jauna izstāde - "Ziemas pērļu dārzs". Tās ir mūsu "pasta priekšnieces" Iritas Rogaļevas pērļotās kompozīcijas franču tehnikā. Tā ir jauna tehnika, kas paredzēta ziedu pušķu un augu kompozīciju veidošanai. Katru ziedlapiņu var tā izveidot, ka neatšķirsim no reālajām. Tā Iritai jau ir otrā izstāde ciklā "Pa draugam", bet pēc kārtas 25! Izstādi varat apskatīties no 27.11.17. līdz 2.01.2018. katru dienu bibliotēkas darbalaikā. Nāciet skatīties! Ir iespēja pasūtīt kādu kompozīciju.

Pasaku terapija

Moreno institūts Latvijā organizē Pasaku terapijas apmācību kursu. Piecu mēnešu laikā, veltot divas brīvdienas mēnesī, varēs apgūt visu par šo terapijas veidu, ko zinātne noliedz, bet praktiķi lieto. Ievads pasaku terapijā jau notika no 25. -26.11.2017. Pasniedzēja ir psiholoģe un pasaku terapijas pielietotāja Jeļena Beļinskaja no Minskas. Nodarbības bija ļoti saistošas, interesantas, vingrinājumi mijās ar stāstiem. Pasaku terapiju apgūst Pilsrundāles bibliotēku vadītāja Aelita Ramane, lai uzlabotu savas prasmes un gūtu jaunas iemaņas. Nākamā nodarbība no 13. - 14.janvārim.