Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: aprīlis 30, 2017

Patīkami!

Pilsrundāles bibliotēka šogad nokļuva I.Ziedoņa fonda Viegli redzeslokā, jo Doles Anita to ieteica nominēt čaklo bibliotekāru pulciņā. Līdz statuetei gan netika, bet kartīte ar uzrakstu "Lai tauta savu spēku redz!" saņemta. Paldies!

Gaismas pils top

Rundāles novada multifunkcionālā ēka ar telpām Pilsrundāles bibliotēkai top lielā ātrumā. Jau tiek mūrēts un savienots ar veco Domes ēku. /Uzņemts 3.05.2017./

Zemgales festivāls

Noslēdzies Latvijas valsts meži atbalstītais projektu konkurss un Pilsrundāles bibliotēka saņēmusi pilnīgu atbalstu 6. Zemgales stāstnieku festivālam "Gāž podus Rundālē". Festivāla tēma ir “Kaut jauns to zinātu un vecs to varētu”. Šogad festivālā piedalīsies mazie Zemgales stāstnieki, būs I. Muraškovskas nodarbība "Mācīsim stāstīt", vakarēšana ar senioriem un folkloras kopām un daudz kas cits.  Festivāls notiks no 22. -23.09. Rundāles novadā.

Ziv zup 2017

Pilsrundāles [stāstu] bibliotēka piedalījās Kurzemes stāstnieku festivālā "Ziv zup" no 28. - 29.04. ar stāstiem par medībām, muižām, mežģīnēm un laimi. Paldies organizētājiem par iespēju izpausties! Stāstu  K.Valdemāra mīļāko pasaku UNESCO LNK jau atkal izsludināja pieteikšanos piedalīties Stāstu bibliotēku tīklā un Pilsrundāles bibliotēka izmantoja šo iespēju.

Skatīt un lasīt

Mātes dienai par godu izlikta grāmatu izstāde, kuru nosaukumos ir vārds "māte". To papildina A.Ramanes hobija darbi - papīra izgriezumi.

Spēlē dzīvi!

Rundāles novada Pilsrundālē atvēra jauno veikala "Lats" ēku un tagad meitenes bibliotēku pārvērš par veikala telpu.

Jaunas grāmatas

Aprīļa beigās bibliotēkas krājumu papildināja interesantas grāmatas: daži ilgi gaidīti turpinājumi un dāvinājumi .