Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: februāris 19, 2012

Vīru stāsti fotogrāfijās

Savus stāstus izstāstīja Antons Undzenko, Aleksandrs Gromovs, Jānis Pavlovskis, Zigurds Gustiņš, Imants Grunde, Vilnis Līdaka, Vilnis Klīve un Aivars Okmanis.Paldies arī klausītājiem Vladimiram Popovam, Pāvelam un Nikolajam Bigāničiem, Jānim Saltajam, Ainai un Ligitai Ābolniecēm-Āboliņām, Elgai Lazovskai un Valerijai Liepai. Stāstu ieraksti glabāsies Pilsrundāles bibliotēkā. Skatīt visus Iegūsti savu

Vīru stāsti

Šodien, 23.februārī 17:00 Pilsrundāles bibliotēkā notiks stāstu pasākums "Vīru stāsti". Aicināti visi dienējušie Padomju armijā un tie, kuri atceras savu tēvu un vectēvu karalaika nostāstus. Sievas nāks klausīties, jo arī viņām būs ko teikt. BDZ jau publicēja rakstu, lasiet šeit!

Dzimtās valodas diena

Lai pievērstu uzmanību valodu un kultūru daudzveidībai, aktualizētu dzimto valodu kā vērtību un vairotu cieņu pret to, kā arī apziņu, ka tā ir pamats dziļas un daudzpusīgas personības attīstībai, UNESCO ik gadu 21. februārī atzīmē Dzimtās valodas dienu . Šogad UNESCO LNK aicina Dzimtās valodas dienu veltīt saziņai ar cilvēkiem, kuri atrodas ārpus Latvijas, lai kopīgi sarunās izceltu dzimto Latvijas valsts valodu kā vērtību un unikālo saikni, kas vieno un mudina atgriezties. Kad esam svešumā, dzimtā valoda reizēm ir vienīgais tilts, kas ved pie tuvajiem – ģimenes, radiem, draugiem – un vienmēr domās aizved mājās. Sabīne Brezina(pašā centrā) 21.februāra vakarā ap 17:00 aicinu bērnus uz pasākumu "Satiec Sabīni!!" Mēs ar Skype palīdzību sazināsimies ar Sabīni Anglijā. Viņa mums pastāstīs par savu ikdienu un jaunajiem draugiem.