Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: augusts 18, 2019

Jaunais lektors

LBB Jauno bibliotekāru sekcija organizēja vairākus izbraukuma seminārus, kuros par lektoriem aicināja kolēģus.  Kuldīgas pilsētas bibliotēkā, 15. augustā, bija noslēdzošais seminārs, kurā par lektori bija aicināta Pilsrundāles bibliotēkas vadītāja A.Ramane. Stāstīja par bibliotēku kā patvērumu inteliģentiem savādniekiem, atklājot un balstoties uz savu citātu kolekciju par bibliotekāriem, bibliotēku un lasītājiem. Kolekciju veido izlasīto grāmatu saraksts, pavisam 131 grāmata uz 15.08.2019. Auditorija bija patīkami pārsteigta un jau ieteica grāmatas, kuras man jāizlasa, jo tajās ir attiecīgais apraksts. Vairāk par semināru skatieties te .

Jaunums

Bibliotēka jau no 19. augusta pieņem apmeklētājus jaunajās telpās. Ieeja ir caur Domes centrālajām durvīm. Tikai tagad būs jāpielāgojas jaunajam darbalaikam. Tas ir pielāgots Domes darbam, bet cerams, ka tas tikai uzlabos Jūsu paradumus. Laipni lūgti!

Atmiņu rīts

Bibliotēka pārcelta, bet atmiņas paliek. Kādas tās ir katram, to uzzinājām atmiņu rītā 31. jūlijā, kad sanāca bibliotēkas atbalstītāji un lasītāji. Ko tik katrs neatcerējās! Godam atvadījāmies no tik mīļajām telpām, kur no 2007. gada notikuši vislabākie pasākumi.

Bibliotēkas pārcelšana

Pilsrundāles bibliotēka jūlija mēnesī pārcēlās uz jauno ēku. Kā tas notika, to skatieties te . PALDIES palīgiem - lieliem un maziem!!!