Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: novembris 19, 2023

Apkalpojam mājās

  Bibliotēka nāk pretī savam lasītājam un pienes lasāmvielu mājās tiem, kuri paši nevar atnākt. Par to ir tapis labs sižets ar TV raidījumu "ZIŅneši".  Sižetu skatieties te . 

Krogi Rundālē un apkārtnē

No krodziņa uz krodziņu...tā varēja teikt sen, sen. Tagad tikai vēstures raksti un cilvēku atmiņas kā alus putas - gaistošas un zūdošas.  Neliels apskats par krogiem mūspusē, jo tāda bija Vecrundāles bibliotēka gada ideja. Video pieejams te .  

Kukaiņi bibliotēkā

Kur paliek kukaiņi, kad ziema klāt? Neticēsiet, bet uz kādu (ilgu) laiku tie atlidojuši uz bibliotēku no Iecavas Mūzikas un mākslas skolas. Tā ir jau 50. izstāde ciklā "Pa draugam". Nāciet un skatieties!

Simbolu izstāde

No 6. novembra bibliotēka iedvesmos jūs ar sarkanbaltsarkano grāmatās un simbolos, kas apvienoti vienā izstādē "Viena simbola stāsts". Tā ir iedzīvotāju veidota izstāde, kurā izliktas tās lietas, ar kurām saistās mīlestība un cieņa pret Latviju, pret savu ģimeni. Tā ir 49. izstāde ciklā "Pa draugam". Īpašs paldies Gitai Muceniecei par tik dāsnu pienesumu un te varat izlasīt, kādas virsotnes viņa jau ir sasniegusi.