Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: decembris 11, 2016

Par laiku

Pilsrundāles bibliotēkā no 1. decembra līdz jaunajam gadam apskatāma Viesturu kultūras centra vadītājas Gunas Lisovskas zīmējumu izstāde "Pārdomas par laiku". Tā ir 19. izstāde ciklā "Pa draugam" .

Grāmatās ir prieks!

Bibliotēkā varat izvēlēties Ziemassvētku laika sirsnīgos stāstus, mīļos dzejoļus un praktiskos padomus.

Divas Lauras

9.decembrī notika trešā un noslēdzošā tikšanās ar rakstniekiem projektā "Rakstnieki Rundālē 2" . Pilsrundāles vidusskolā viesojās fantāzijas/fantastikas jaunās rakstnieces "Divas Lauras" - Laura Dreiže un Laura Vilka. Pilsrundāles bibliotēkas projektu atbalstīja VKKF un Rundāles novada dome. Brīnišķīgs bija skolotājas Līgas Feldmanes stāstījums par pārejām no mūsu pasaules uz fantastisko, izejot cauri daudziem fantāzijas literatūras darbiem. Pasākuma fotogrāfijas skatieties te . Runā skolotāja L.Feldmane. Runā rakstniece L.Dreiže. Runā rakstniece L.Vilka.

Andelējām un ziepes vārījām

2.decembrī bibliotēkā notika Rudens andele un Ziepju darbnīca. Andele bija iedzīvotāju iniciatīva, bet ziepes vārījām, pateicoties Rundāles novada domes atbalstam NVO "Rūentāle", piešķirot finansējumu. Darbnīcas video skatieties te . Fotogrāfijas no pasākuma skatieties te .

Latviešiem par godu

Latvijas Proklamēšanas svētku diena Žeimē (LT). Videofilmu skatieties te: https://vimeo.com/192923644