Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: jūnijs 25, 2017

Podi gaida

5. Zemgales stāstnieku festivālā gatavojām savus podus un pēc ciemošanās pie Uguns mātes tie izturīgākie nonākuši  Pilsrundāles bibliotēkā. Pavisam 34 dažādu veidu darinājumi.  Esat laipni aicināti saņemt tos šoruden 6. Zemgales stāstnieku festivālā!

Vasaras skola

Pilsrundāles bibliotēka un PII "Saulespuķe" vadītāja  dosies uz Vasaras skolu personības izaugsmei un prasmju attīstībai "Kultūras mantojums lietojumā 21. gadsimtā.  Pilsrundāles bibliotēka ir Stāstu bibliotēka, bet Rundāles novada speciālā pirmsskolas izglītības iestāde  «Saulespuķe» ieguvusi pirmo vietu UNESCO un Iecietības, psiholoģijas un izglītības izpētes un metodoloģijas centra rīkotajā starptautiskajā radošo darbu konkursā bērniem un jauniešiem «Atvērsim sirdis un prātus bēgļiem». Vairāk par to lasiet te . L.Valmiera ar apbalvojumu /foto: Bauskas dzīve/ Vasaras skola noritēs no 3. līdz 5.jūlijam Līgatnes novada "Upmaļos". Programma ļoti plaša un iedvesmojoša. Vasaras skolu organizē UNESCO LNK.

Ozola stāsti

Konkurss "Manas zemes ozolu stāsti" noslēdzies un mēs gaidīsim labāko darbu publikācijas Rundāles novada ziņās. Kādi ir rezultāti, to lasiet te . Ja vēlaties zināt teiku par Rundāles ozoliem, tad atnāciet uz Pilsrundāles bibliotēku - izstāstīšu! Man bija ko teikt mazajiem un lielajiem /foto: K.Kociņa/

Makulatūras 1.tūre

Cienījamie, rundālieši! LŪDZU, nenesiet vairs makulatūru uz speciālo konteineru!!! Tas jau ir pilns, bet likt blakus nevajag. Tas salīst... Plānotā izvešana būs tikai 7. jūlijā . Nogaidam!!!!

Pie Jāņa

Vecrundāles bibliotēkā 21.06. ciemojāmies pie Jāņa. Kolēģe gatavoja sieru ar amoliņa sēklām un ļāva mums radoši izpausties. Nākamā tikšanās būs Viesturu bibliotēkā. Nez, ko tur mums rādīs, mācīs vai stāstīs?