Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: janvāris 31, 2016

Tikšanās ar mākslinieci

Aicinu uz tikšanos ar mākslinieci Laimu Grigoni 15.02. plkst. 17:30. Būs saruna ar mākslinieci, viņas mīlestību uz porcelānu, talantu un mīlestību trauslu kā porcelāns....

Porcelāns bibliotēkā

Aicinu aplūkot Laimas Grigones porcelāna izstādi. Tā ir 13.izstāde ciklā "Pa draugam" un būs apskatāma īsu laiku no 15. - 19.02. Ar mākslinieci tiksimies 15.02. vakarā 17:30 , kad runāsim par mākslu, mīlestību un talantu.

Stāsniecībai tic!

Prieks par baušķeniekiem, kuri 2.februārī uzsāka iedzīvotāju atmiņu ciklu "Baušķenieks - parastais". Tagad arī viņiem būs iespēja dalīties savās atmiņās. Papildinot stāstus, varēs nodarbināt arī rokas, veidojot kaut ko noderīgu. Idejas autore ir Indra Liepa , kuras mamma Valerija Liepa ir lieliska stāstniece, kas apmeklē arī Pilsrundāles bibliotēkas lasītāju kluba stāstu vakarus. Vairāk par sarīkojumu Bauskā un fotogrāfijas skatiet te >>>>>>>>>> .

Grāmatas par mīlestību

Tuvojas Valentīna diena un vēl ir laiks tai sagatavoties, izlasot pasakas par mīlestību, bērnu sacerētas leģendas par mīlestību, gudru psihologu atziņas par to, kā mīlēt un , protams, dzeja.