Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: augusts 11, 2013

Jāatpūšas!

Bibliotēka no 19.augusta līdz 1.septembrim būs slēgta, jo paredzēts ikgadējais atvaļinājums. Ja līst lietus un Jums gribās palasīt kaut ko, tad te būs adreses ar iespēju to darīt: http://www.kontinents.lv/lasitava/ http://www.ppf.lu.lv/v.3/skoleniem.php?id=skoleniem_inc3 http://www.manizurnali.lv/tour/electron/

Bibliotekāri sportoja Zaļeniekos

Vakar, 14.augustā, Latvijas Bibliotekāru biedrības Zemgales nodaļas bibliotekāri pulcējās uz Sporta dienu Zaļeniekos. Sporta disciplīnas bija nopietnas un prasīja zināmu veiklību, sagatavotību, bet galvenais jau bija piedalīties un lustīgi padzīvot  kolēģu barā. Paldies Līgai Strazdiņai -jaunajai LBB ZN valdes priekšsēdētājai! Skatīt visus Iegūsti savu

Bērniem prieki!

Apkurei beidzoties, sāka tecēt radiators Bērnu nodaļā. Cik ūdens neaiztecēja, līdz sagaidījām jaunu, skaistu radiatoru! Tagad tas ir uzlikts un bērniem atkal ir savs stūrītis atpūtai!!!

Olgas dāvinājums

Lasītāja Olga Zīle nolēma uzdāvināt bibliotēkai jau izlasītas grāmatas. Tās ir krievu valodā, jaunas un ļoti iecienītu autoru grāmatas.Paldies!

Sporta diena

Latvijas bibliotekāru biedrības Zemgales nodaļa 14.augustā organizē bibliotekāru sporta dienu Zaļeniekos. Rundāles novada bibliotekāres piedalīsies un pārstāvēs savu novadu! Viesosimies Zaļenieku bibliotēkā, sportosim, vārīsim "Zaļenieku gardo zupu", apmeklēsim Zaļenieku kokaudzētavu, kurā stādus iegādājas pat prezidenti. Šajā dienā novada bibliotēkas būs slēgtas. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.