Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: janvāris 17, 2016

Novada kalendārs

Bibliotēkā tagad ir viens brīnišķīgs izdevums  - Rundāles novada gada kalendārs 2016. Tajā redzami bibliotēkas apmeklētāji un arī es pati. Katru mēnesi pavada iedvesmojošākie vārdi "ŠODIEN IR LABA DIENA". Lai arī Jums tāda ir katra diena, kad esat pabijuši bibliotēkā.

Par Rundāles pili

Rundāles pils muzejs uzdāvināja 21 iespieddarbu par pili, muižām un lietišķo mākslu. Milzīgs paldies!!! Tagad arī novada iedzīvotājiem ir iespēja izlasīt jaunāko I.Lancmaņa izdevumu. Vairāk par to lasiet te >>>>>>>

Atmiņu vakars

Pilsrundāles bibliotēka un tās Lasītāju klubs aicina visus interesentus uz atmiņu vakaru "Mūsu novadnieki-slavenības", kas notiks bibliotēkā 27.janvārī plkst. 17:00. Vakara gaitā uzzināsiet, kur var meklēt novadniekus, atcerēsimies zināmos un meklēsim aizmirstos, lai kopīgi izveidotu sava novada "Novadnieku karti". Līdzi ņemiet fotogrāfijas, pierakstus, norādes un minējumus. Laipni aicināts ikviens!

Kultūras kanons

Latvijas Nacionālā bibliotēka un Kultūras ministrija ir uzsākusi jaunu Latvijas Kultūras kanona portāla izveidi un kanonā iekļauto kultūras vērtību popularizēšanas projektus. Līdz Latvijas 100-gadei plānots izveidot arī tehnoloģisko platformu. Šobrīd visām Latvijas bibliotēkām piešķirts plakāts, kurā atspoguļotas septiņas kultūras nozares un 99 kanonizētās vērtības. Nāciet uz bibliotēku un izpētiet paši!