Pāriet uz galveno saturu

Konkurss mums un jums

 


Aicinām no šī gada 6. marta līdz 2. aprīlim Latvijas bibliotēku lasītājus un bibliotekārus piedalīties izzinoši izglītojošā konkursā “Lasi, meklē un ceļo!” un meklēt atbildes e-resursos, kuri pieejami vienotajā bibliotēku tīklā, - 3td e-GRĀMATU bibliotēkā 3td.lv, digitālo zinību resursā letonika.lv un Lursoft laikrakstu lasītavā news.lv. Pasākumu rīko Kultūras informācijas sistēmu centrs sadarbībā ar 3td bibliotēkā iesaistītajām izdevniecībām – “Zvaigzne ABC”, “Latvijas Mediji” un “Jumava” – un IT uzņēmumiem “Tilde” un “Lursoft IT”. Konkursu atbalsta ceļojumu aģentūra “IMPRO”.

Konkursā “Lasi, meklē un ceļo!” var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, vienīgais nosacījums – ir jābūt reģistrētam pašvaldību publiskās bibliotēkas lietotājam. Meklējot atbildes uz jautājumiem bibliotēku lasītāji un bibliotekāri startēs atsevišķā konkurencē – sacensība notiks paralēli Lasītāju līgā un Bibliotekāru līgā. Konkurss noritēs 4 kārtās, katru pirmdienu tiks atklāta jauna jautājumu kārta Kultūras informācijas sistēmu centra Facebook profilā. Lielāko daļu atbilžu varēs sameklēt, izmantojot bibliotēku lietotāja attālināto pieeju, tomēr resursā news.lv atbildes būs atrodamas tikai bibliotēku datoros.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.