Pāriet uz galveno saturu

Spoku stāsti gaida

Jau sāk....bērni sāk meklēt 👀 grāmatas par spokiem, 👻zombijiem, vampīriem😈💀 un skeletiem... 
Tas notiek bez bibliotekāra 📖padoma, jo tādas grāmatas jau laicīgi saliktas vienā plauktā📚. Atliek pašam izvēlēties.



Mazai baiļu devai fragmenti no grāmatām:

👻" Man tā trīcēja kājas, ka, vairs nespēdams nostāvēt, noslīgu uz kāda auksta akmens. Labi apzinājos, ka zem manis nu atrodas kapu plāksne... " ( M.Rungulis "Tas, kas lēkā visu nakti", 37.lpp.)

👿" Mati uz skausta saceļas stāvus, un sirds apmet kūleni. Vakaros viņu parkā nekad nemana nevienu cilvēku. Bet tagad tur stāv vecs vīrs ar lāpstu rokās! " (D.Hējers "Krēslas gari un citi spoku stāsti", 5.lpp.)

👾" Tajā brīdī uz bēniņiem kaut kas skaļi nodunēja, un meitene, aizmirsusi par visu citu, lielā izbīlī pameta istabu un aizslēģoto māju." (M.Rungulis "Asins lietus", 30.lpp.)

💀" Viņa kaulainā roka sniedzās uz Mārtina pusi un grāba aiz kakla. Bija tā, it kā Mārtins būtu iespīlēts stangās. Viņa kakls bija sažņaugts. Gar acīm nogriezās melns. Izmisumā viņš gāza ar ķebli pa smīnošo miroņgalvu." (P.van Lons "Šausmu autobuss", 130.lpp.)

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.