Pāriet uz galveno saturu

Trešais festivāls

Rundāles novadā no 26.-28.septembrim notiks trešais Zemgales stāstnieku festivāls "Gāž podus Rundālē!". Festivālu organizē Pilsrundāles bibliotēka, sadarbībā ar VKKF, UNESCO LNK un Rundāles novada pašvaldību.Festivāla programma ir plaša un vairāki pasākumi paredzēti iedzīvotājiem.  Saulainē 26.09. ap 15:00 PII "Mārpuķīte" notisk brīnumainā leļļu maisa atvēršana, bet vakarā dancosim kopā ar f/k "Dimzēns" un stāstīsim jaunības dienu stāstus.
 27.09.  atklāsim festivālu ar Zemgales bibliotēku un muzeju pieredzi darbā ar stāstiem, varēsiet tikties ar folkloristi Inesi Krūmiņu, kas ievedīs mūs latviskajās zīmēs, bet vēlāk Dzintars Tilaks stāstīs par latviskajām sirdslietām. Dalībnieki ciemosies  Svitenes pagasta "Dimzēnos", bet vēlu vakarā pie Cepļa Baltajā mājā kopā ar folkloras kopu no Bārbeles izdejosim savus stāstus.Būs radošas nodarbes, atmiņas un dziesmas. Nāciet!
P.S.Visi pasākumi ir bez maksas!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.