Pāriet uz galveno saturu

Ziema Ziemeļos

Latvijā jau 16.reizi notiks Ziemeļvalstu bibliotēku nedēļa. Šogad tā sāksies no 11.novembra un ilgs līdz 17.novembrim. Nedēļas tēma - "Ziema Ziemeļos".
Ziemeļvalstu Bibliotēku nedēļa ir projekts, ko Ziemeļvalstīs administrē Biedrības Norden asociācija (Foreningen Norden Forbund), bet Latvijā - Ziemeļu Ministru padomes birojs sadarbībā ar Latvijas Nacionālās bibliotēkas Bērnu Literatūras centru un biedrību Norden Latvijā.
Nedēļai raksturīgi Rīta stundu lasījumi bērniem un Krēslas stundas pieaugušajiem. Visas dalībvalstis vienlaicīgi lasa kādu grāmatas fragmentu, ko izvēlas skandināvu valstīs.
 Pilsrundāles bibliotēkā šogad notiks rīta stunda, sadarbībā ar Pilsrundāles vidusskolas bibliotekāri Intu Poču un sākumskolas klasēm no 1.-4.klasei ieskaitot. Mēs iepazīsim mazo Plupu un Tulugaku.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.