Pāriet uz galveno saturu

3.februāris LibDay

Urrā, piektdiena ir klāt!
Šī ir mana pēdējā darba diena LibDay nedēļā, jo sestdien un svētdien nestrādāju, tāpēc tāds uzsauciens.
 Diena sākās spraigi, jau ar pirmajiem apmeklētājiem-tiem, kas nāk katru dienu un tādiem, kuriem bija vajadzīga kopēšana un konsultācija datorlietošanā.
  • Palīdzēju vienam jaunam vīrietim-bezdarbniekam ielikt sociālajā tīklā  bērnu video, bet tas izdevās tikai pašā vakarā, jo vajadzēja ielādēt YouTube 21 failiņu. 
  • Pēcpusdienā sāka nākt skolēni, jo piektdienas ir īsās dienas, tāpat kā Domei:).
  • Meitenes turpināja gatavoties Valentīndienas ballītei bibliotēkā 15.02.-saskaņoja vajadzības un izdevumus, pārskatīja ielūdzamo personu sarakstu un  pārtaisīja ielūgumus.
 

  •  Brīvākā brīdī sagraizīju audumus un piepildīju sēžammaisu, kura oriģinālais pildījums bija sarucis.
  • Paspēju ielikt draugiem.lv galerijā visas nedēļas bildes, lai jau skatās, jo es sevi asociēju ar bibliotēku un nedomāju, ka man būtu tur jātaisa bibliotēkas profils, jo mani lasītāji ir arī mani draugi.
  • Stundu pirms darbalaika beigām atnāca pusaudži, lai sasildītos, patriektu jokus, pakaitinātu meitenes un parādītu domino mākslu YouTube, kas bija ļoti skaista.
  • Divi jaunekļi ieskrēja pirms slēgšanas pēc V.Lāča romāna un pēc iespējas plānāka:)
  • Kāda interneta lietotāja diezgan skaļi risināja akumulatora uzlādēšanas problēmas tā, ka visi klātesošie saprata, kas jādara.
  • Padzirdīju bērnus ar tīru ūdeni, samīļoju mūsu Rūdolfu, kurš atbrauc piektdienās no Rīgas skolas, izslēdzu datorus un ...sāku mazgāt grīdu! Kāds bija paurbinājis sēžammaisu un  no tā  izbirušas bumbiņas..ai, cik tās bija  elektrizētas...
  • "Aķīša" sieviete ar savu bēdu vēl uzkavējās, izstāstīja par to, ka viss pašai jādara, vīrieši jāpārbauda, sāpīgi kritusi, kājas nosalušas, jo tas SALS ir "līdz kaklam" un tā bibliotēka jau veras ciet.[no 11-18]. Novēlēju viņai atpūsties un jau pirmdien atkal nākt uz bibliotēku, kas būs atvērta līdz 19:00.
  • Paliku viena, atvadījos no savas bibliotēkas līdz pirmdienai! Signalizācija ieslēgta, durvis aizslēgtas, bet uz tām plakāts par Pagasta bibliotekāru-Gaismas nesēju. Vai es nesu gaismu savējiem?

Komentāri

  1. Paldies :) ļoti mīļas trīs Libday, ar prieku un interesi gaidīju katras jaunas dienas atspoguļojumu ;)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Ineta!! Patīkami pārsteidz katrs mīļš un patiess komentārs:)Šī akcija bija ļoti laba!!

    AtbildētDzēst
  3. Tik interesanta diena! :) Nez, kurš ir tas "plānākais" V.Lāča romāns. Droši vien tas, kurš bez ilustrācijām.

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.