Pāriet uz galveno saturu

Bērniem un pusaudžiem

Ja tu proti ieklausīties, ja tevi interesē, kas notiek apkārt un ja vēlies pastāstīt savu stāstu, tad ienāc portālā www.stastulaiks.lv Būsi gaidīts ciemiņš! Šajā mājā dzīvo un saimnieko bērni, un viņiem ir daudz ko pastāstīt gan par zemi un tautu, ko kurienes nākuši viņu vecāki, gan par to, kā viņi jūtas šeit – mūsu kopīgajās mājās – Latvijā.

Stāstu māju Tev piedāvā UNESCO Latvijas Nacionālā komisija, Latviešu valodas aģentūra un Latvijas Nacionālā bibliotēka. Mājai pamatus ielikusi Izglītības un zinātnes ministrija un Sorosa fonds Latvija.

Projekta „Draugu stāsti” draugi ir izdevniecība Liels un mazs, sabiedrība Ideju forums, valodu skola Skrivanek Baltija, Rīgas Igauņu vidusskola, Rīgas Lietuviešu vidusskola, Ādažu Brīvā Valdorfa skola, Itas Kozakēvičas Latvijas Nacionālo kultūras biedrību asociācija.


Īpašs uzaicinājums bērniem, kuri darbojas lasīšanas veicināšanas programmā Bērnu žūrija, līdz programmas oficiālajam noslēgumam februārī izmantot iespēju un sacerēt pašiem savus stāstus!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.