Pāriet uz galveno saturu

libdayLV pirmā diena

URRĀ! Sveiciens visiem bibliotekāriem, kuri piedalās šajā akcijā!!!
Biju jau piemirsusi, kad tā sākās, bet vakar no rīta, ieraugot e-pastā jauno speciālistu uzsaukumu, un  ieskatoties savā kalendārā, sapratu, ka TĀ ir klāt!

Pirmdiena ir mana "garā" diena, jo gaidu apmeklētājus no 11-19.
Rīts darbīgs, jo nāca onkulīši-spēlēt dambreti, lasīt Bauskas dzīvi un "krist uz nerviem" tam, kas spēlēja dambreti. Papildināju izstādi Mīlētāju dienai, pārcēlu Folkloru uz Bērnu nodaļu, jo lasītavā jāatbrīvo vieta citām nozarēm, veidoju plakātu stāstu vakaram "Vīru hobiji".

Bibliotēkā pusotru mēnesi esam divas. Man ir praktikante Līga Rone no BUTS mācību centra, kurai jāiziet prakse klientu apkalpošanā. Viņa jau apguvusi ALISI, žurnālu reģistrāciju, lasītāju reģistrāciju un vēl šo to.


Vakarā sāka nākt bērni-zēni vispirms, bet meitenes pēc tam.


Kāds ļembasts sākās, kad abas "frontes"satikās:))) Klipā redzēsiet visu, kas notika!Bet klips bez mūzikas, jo nevarēju atrast brīvi ielādējamu...varbūt ir kādam kāds padoms?



Ak, jā, bija kuriozs -ienāca iereibis lasītājs un lūdza paskatīties TV. Saku, ka man nav TV, bet ir datori. Šim der arī tie, bet neko pie tiem darīt nemākot. Nu, tad lai atļauju tāpat vien pagulēt, lai dullums iziet.... Ko jūs darītu?

Komentāri

  1. http://galinciemabiblioteka.blogspot.com/2014. gada 12. februāris 23:07

    Ha-ha-ha!Nepaklāji sedziņu iesilušajam apmeklētājam?Bet būtu tak pēc tam ko joku stāstos izstāstīt!

    AtbildētDzēst

Ierakstīt komentāru

Šī emuāra populārākās ziņas

Vērts pieminēt

 Četri kungi, kuriem oktobra mēnesī atzīmējam ievērojamas jubilejas, ir pelnījuši, ka tos pieminam. Dzimuši Rundālē un Svitenē, skolojušies Jelgavā, Maskavā, Pēterburgā, karojuši Tīreļpurvā, strādājuši Jelgavā, Rīgā, Rūjienā.