Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: jūnijs 11, 2023

Veidosim izstādi par Dziesmusvētkiem

Jūlijā piedzīvosim Dziesmu un deju svētku burvību, bet līdz tam bibliotēka aicina atnest lietas, kas saistās ar šiem svētkiem. Tās var būt fotogrāfijas, nozīmītes, apģērbs, karogi, dziesmu grāmatas un citas lietas, par kurām nezinu. Lūdzu līdz 30. jūnijam tās atnest uz bibliotēku un veidosim izstādi​ kopā. 

Ievai Lancmanei būtu

  Novadnieku kalendārs jūnija mēnesī ziņo par novadnieci, kas strādāja Rundāles pilī un īsu brīdi bija kopā ar Imantu Lancmani, bet ir viņam klātesoša joprojām.  Ievai Lancmanei 22. jūnijā būtu 80, ja vien liktenis būtu bijis vēlīgs. 

Labākie no labākajiem

Bibliotēkas rīkotais fotogrāfiju konkurss "Iepozē ar grāmatu" ir noslēdzies! No 15. maija līdz 31. maijam katram bija iespēja tās novērtēt. Fotogrāfijas vēlreiz var aplūkot te: https://ej.uz/6zxs No iesūtītajām 38 fotogrāfijām visvairāk jūsu īkšķus, sirsniņas un apskāvienus saņēmušas 5 fotogrāfijas.  APSVEICAM!! 1. vieta - Brāļi Abražūni "Skats caur lapām" 38 - punkti. 2. vieta - Anita Maldute "Pīlēns lasa pats" - 17 punkti. 3. vieta - Brāļi Abražūni "Bookface ar Zelenski" - 15 punkti. 4. vieta - Anita Maldute "Lasīšanas stunda ar pīlēnu" - 12 punkti. 5. vieta - Ārija Geidāne "Kronis" - 11 punkti. PALDIES uzvarētājiem!!! PALDIES visiem tuvumā un tālumā, kas piedalījās!!