Pāriet uz galveno saturu

Ziņas

Tiek rādīti šajā datumā publicētie ziņojumi: decembris 17, 2023

Rūķi rūķojas

 Katru gadu kaut kas jauns - šogad sarkanās rūķu cepures, kas simbolizē Ziemassvētkus. Vairāk kā 20!! Nāciet un iepozējiet zem kādas, varbūt notiks brīnumi un varēsiet būt tikpat čakls kā Ziemassvētku rūķis.

Ziemassvētkiem gatavi!

 Bibliotēkā jau 50. izstāde ciklā "Pa draugam"!!!  Šoreiz tā ir "Ziemassvētku drēbes man",  kuru palīdzēja veidot iedzīvotāji. Izstādē ir apdrukātas kaklasaites, džemperi ar Ziemassvētku tematiku, šalles, cepures, kleitas un rūķu mices. To visu papildina salvešu un dažādu figūriņu kolekcija, kurā atpazīstam Ziemassvētku vecīti un rūķus. Jebkuram ir iespēja to visu aplūkot un vēl papildināt, jo izstāde noteikti iepriecinās līdz pat Zvaigznes dienai.

Veselīgs vakars bibliotēkā

 Kāds ir veselīgs vakars bibliotēkā? Tas ir vakars, kurā dzer tēju un piekož veselīgus batoniņus, kuri nodrošina ar visu nepieciešamo veselai dienai. Tas vēl nebija viss! Katram bija iespēja iepazīt savu ķermeni ar Bio analizatoru. Tas noteica ķermeņa svaru, muskuļu masu, ūdens daudzumu šūnās, tauku procentu un kaulu masu. Cik pārsteigti bija klātesošie par vecumu, kuru analizators katram noteica... Tas nebija īstais, tas bija biedējošs... Labi, ka klāt bija speciāliste Vineta, kura visiem visu paskaidroja. Tagad izvēle ir katra paša rokās. Vineta būs gatava sastādīt ēdienkarti, sekot rezultātiem un paskaidrot izmaiņas ķermenī.  Lai Jaunais gads nāk ar vieglu gaitu un soli raitu!